12124818-6041447893254-93610713-n.png

Není nad to, připravovat jídlo z čerstvých a kvalitních ingrediencí, protože uvařit jídlo z pytlíku umí skoro každý. Přitom přidáváním polotovarů jídlo neochutíte, naopak, zkazíte úplně celou snahu. Naopak bylinky a jiné kvalitní koření jídlu dodá tu správnou chuť.

V kuchyni vždy k dispozici

I když nemáte příležitost jít si pro čerstvou zeleninu a rostlinky na zahradu, můžete si v pohodlí bytu dané koření vypěstovat. Stačí vám pouze sazenice byliny, hlína a květináč. Poté stačí jen rostlinu pravidelně zalévat a mít ji na místě, kde na ni svítí sluníčko. A tak už nemáte už žádné výmluvy k tomu, že jste bazalku museli nahradit sušenou, drcenou variantou. V každé moderní kuchyni by měl alespoň jeden takový zázrak být. Květináč nezabere mnoho místo. Můžete ho položit na okno, nebo ho schovat do kuchyňských dvířek.
A co vy? Používáte ve vaření „dary přírody?“

Vaříme z čerstvých surovin
Ohodnoťte příspěvek
donut-banner2.jpg